Sjøørret på grensen 2023 resultater

Sjøørret på Grensen

Da var dagen vi har ventet på, nemlig 1. April. Og endelig kunne vi fiske på den Svenske västkusten igjen! Vi var klare for å møte både den norsk og svensk skjærgård når vi dro igang med Sjøørret på grensen 2023. Totalt ble det 144 deltakere.

Fisket bar til dels preg av knall vær, men kaldt vann. Heldigvis da det bare dager før lavet ned med snø. Lørdagen ble det rapportert inn bra med fisk, mens Søndag var fisket noe treigere. Det som var hyggelig å se i år var at en del av fiskene var i god kondisjon, og det var tildels fravær av vinterstøinger som ble meldt inn til konkurransen. Tim Ha tok store slem med et nydelig eksemplar av en sjøørret. Den var rett og slett i en egen klasse. Stor takk til alle som var med på konkurransen og fortsatt skitt fiske

håper vi ses til neste år også

Resultater:

1.plass Senior – Tim Ha

2.plass senior – Harald Harridsleff

3.plass senior – Camilla Johansen

Beste dame – Camilla Johansen

Lengste fisk – Lars Marius Bjørnstad

1.plass junior – Marius Kolstad Hansen

2. Plass junior – Sander Grimsrød Johansen

3. Plass junior- Gustav Dovland

3.plass junior – Johannes Folmer

mange flinke i barneklassen som alle fikk plass på pallen

Vinneren av Bellyboat – Espen Arnesen

.